onze bijdrage

Onze bijdrage in ontwikkeling

FutureValue Management is gespecialiseerd in groei en ontwikkeling van organisaties. Of het nu gaat om begeleiding, coaching en/of advisering bij de start van uw bedrijf of dat het gaat om verdere ontwikkeling van uw organisatie.

Specialist in Zorgondernemerschap en ondernemerschap in onderwijs en andere semi-publieke sectoren als zorg & welzijn, gemeentelijk en kennisintensieve organisaties.

Gediplomeerd coach en trainer in gedrevenheid van teams en management. 
- drijfverenspecialist met inzet van RealDrives en RealDrives Care & Cure -

Onderzoeker en schrijver van het boek "zorg boven het maaiveld",
inspiratie voor het ontketenen van intern ondernemerschap in de zorgsector.

FutureValue Management doet haar dienstverlening via advies, begeleiding en coaching,
al naar gelang de wensen van de klant, in gezamenlijk en goed overleg.

Visie op FutureValue:
veranderprocessen zijn niet alleen de uitvoering van een kunstje, maar een start van een verbetering van de prestaties van de onderneming met een toegevoegde waarde naar de toekomst, oftewel FutureValue. En als er geïnvesteerd moet worden in een verandering, laat het dan ook rendement opleveren. Inzet van drijfveren als zeer effectief hulpmiddel in teamontwikkeling en versnelling van veranderprocessen. Hoe krijg je mensen in hun kracht, dat is de kern waar het bij mensenwerk om draait. Van daaruit kan zelfsturing worden ingeregeld waarbij maximale ruimte wordt gecombineerd met maximale sturing, de een kan niet zonder de ander.

FutureValue wil feitelijk zeggen: “waardevermeerdering door structurele verbeteringen die duurzaam zijn”
Contact opnemen
Share by: